Yrken som vill bli sedda.

Igår var jag på ett bröllop och såklart tillhörande mingel där det förväntas att man ska presentera och prata om sig själv, vad man gör etc. Jag tycker det är mycket roligare att prata om andra och lära sig utav dem, vilket även är därför som jag även har startat det här projektet.

Personen som jag stod och pratade med jobbade som arbetsterapeut och vi stod och pratade lite om vad hennes yrke innebar och vad hon gör innan jag introducerade att delar utav min nyfikenhet faktiskt beror på att jag har initierat ett projekt som Studiebesökaren och sedan var samtalet igång på riktigt. Men jag hade inte riktigt väntat mig den reaktionen jag fick.

”Du måste besöka en arbetsterapeut för det är ingen som vet vad vi gör, besök någon och sedan sprid det på sociala medier”

Det var häftigt med hennes reaktion och att inse att det finns en vilja och ett behov från dem som jobbar med mindre kända yrken att de vill få ut vad de faktiskt jobbar med.

Finns det några yrken som du inte vad de gör eller vad de handlar om?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *