Framtidskonferens

on

Idag har jag varit med på framtidskonferens med temat ”Vad ska vi jobba med i framtiden”  som arrangerades utav TCO. (För er som är intresserade så gå in och kika, allting websändes och finns att se i efterhand på deras hemsida). 

Det här går lite hand i hand med det som jag pratar om ute på mina studiebesök. Varje studiebesök jag gör så spelar vi in en podcast där vi sitter och samtalar om trender och speciellt hur varje yrke ser på sin egen framtid, kommer deras jobb att finnas kvar, kommer det att utvecklas, hur kommer det att utvecklas och hur påverkas de utav tillexempelvis digitalisering.

Dagen har inneburit väldigt många intressanta föreläsare som har gett lite nya insikter och inspel på hur det kommer att se ut och jag ser fram emot att komma ut och diskutera det här ännu mer på mina 46 resterande studiebesök!

Är du mer intresserad utav vilka avsnitt du bör se i efterhand eller vill veta mer om min dag så skicka iväg ett mail eller skriv till mig på Facebook så diskuterar jag gärna vidare kring detta ämne som ligger mig varmt om hjärtat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *