Vem är Studiebesökaren?

Studiebesökaren drivs utav Erik Gustavsson.

”Han är en sådan där idéspruta, en person som alltid har många bollar i luften och aldrig sitter still.”

Det är ofta så här jag blir beskriven. För andra kan det kanske tyckas vara på det här viset, men för mig själv så tänker jag inte riktigt på det. Min egen självbild är att jag kommer på en idé och den idén vill jag sedan se genomförd vare sig det tar en timme, en vecka eller en månad och då jobbar jag helt enkelt för att det ska ske. Oftast har jag ett gäng sådana här idéer i huvudet som jag vill se genomförda vilket säkerligen leder till de där bollarna i luften och att jag faktiskt jobbar mer med dem än att sitta still vid tv-soffan.

Jag är företagare som i dagsläget driver två bolag inom dels kommunikation och dels även inom kaffebranschen. Jag känner mig aldrig riktigt färdiglärd, utan är ständigt på jakt efter ny kunskap, nya tankar och nya insikter.  Detta var anledningen till att jag startade upp Studiebesökaren.

Vill du veta mer om mig så tveka inte på att leta upp mig på de sociala kanaler som finns alternativt droppa mig ett mail, vare sig det handlar om Studiebesökaren eller om något annat som du vill diskutera.

Facebook: Erik, Studibesökaren,
Instagram: @stoerik, @studibesokaren
Twitter: @studibesokaren
Mail: erik@studiebesokaren.se

Erik Gustavsson - Studiebesökaren
Erik Gustavsson – Studiebesökaren