Podcast avsnitt 1 – Yrke: Lärare

Den första podcasten från Studiebesökaren är nu ett faktum. Den här tillsammans med läraren Magnus Blixt ifrån Glömstaskolan.

Det var ett intressant samtal om vad det läraryrket faktiskt handlar om och jag tycker att Magnus passion för sitt yrke och sitt mission som han har verkligen skiner igenom i samtalet vilket är fantastiskt roligt.

Då det var absolut första gången som jag spelade in en intervju så hade jag inte riktigt full koll på hur det ska gå till. Därmed så gör jag väldigt mycket ”bekräftelseljud” till Magnus när han pratar då det är så jag gör i en vanlig konversation. Men det är en stark lärdom till nästa gång att inte göra under en podcastinspelning, så jag hoppas att ni har överseende med detta och att det kommer bli bättre till nästa gång.

 

En kommentar Lägg till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *