Podcast avsnitt 3 – Yrke: Fotograf

Det här blev ett fantastiskt intressant samtal inspelat i Berzeliipark i Stockholm. Det är ett samtal med dokumentationsfotografen Jonas Borg och vi pratar om hur han först blev fotograf. Vad som är roligaste, vad som skiljer en bra fotograf ifrån en dålig.

Vi tar också upp ämnet om studier och vilken som faktiskt är den bästa vägen till att bli fotograf. Hur ser framtiden ut? Kommer Jonas att bli arbetslös i framtiden? Lyssna och hör på Jonas egna tankar om att vara fotograf.

Mitt under inspelningen pratar vi även om Fuck-ups och jag inser att jag gör en stor sådan då jag inser att minneskortet är full och vi måste ta om lite utav samtalet. Men även jag lärde utav detta och framöver kommer jag alltid komma med ett tomt minneskort.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *