Podcast avsnitt 5 – Yrke: Sopgubbe

Hur klarar man av doften som sopgubbe? vad är det som gör att man trivs och faktiskt stannar 27 år i yrket? När är det som roligast? Det här och mycket mer pratar vi om i dagens avsnitt ifrån studiebesök nummer 5 då jag har fått äran att följa med två sopgubbar.

Det jag tar med mig från min dag som sopgubbe är framförallt den starka drivkraften som finns i betinget att vara klar för dagen när man är klar med jobbet, den härliga stämningen de själva har ansvar att skapa (vilket såklart gäller hos alla yrken). Men också den teknologin som finns idag och som även håller på att utvecklas ännu mer och skapar incitament till mer sortering.

Jag ber om ursäkt för ljudkvaliten då jag hade kommit åt en knapp som gör att det är lite mer eko än vanligt i inspelningen, men detta ska såklart åtgärdas till nästa gång! Ha en trevlig lyssning!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *