Vad har egentligen hänt? Förstora skor?

on

Den första maj 2016 startade jag studiebesökaren. Ett projekt med ambitionen att på sju månader besöka 50 stycken olika yrken för att lära mig om dem, för att få insikter och framförallt för att dela dessa tankar och insikter med er.

Flera var dem som sa till mig ”varför ska du göra 50, räcker det inte med 10 stycken studiebesök?” Men jag var bestämd, 50 stycken skulle det bli, men någonstans insåg jag också att jag hade tagit på mig ett par väldigt stora skor.

Men det går att gå i sådana också, även fast det dock tar lite längre tid. Längre tid, ja det är precis vad det här projektet har tagit. Men det är inte nedlagt, det är väldigt levande och det jobbas mycket med detta i det tysta.

Slutdatumet för projektet är förlängt ifrån sista december till den första maj 2017 vilket då blir precis ett år efter att jag startade projektet. Nu har jag gjort 19 stycken studiebesök vilket innebär att det finns ett flertal bloggposter och podcasts som ligger och väntar på att släppas under november och december.

Vad är det ni saknar för något i det här projektet? Finns det någon speciell vinkling ni skulle vilja se på detta? Något jag kan göra annorlunda för att det ska bli ännu mer intressant att följa? Återkoppla gärna, det betyder mycket.

Tack och på återhörande.

Allt gott
Erik ”Studiebesökaren” Gustavsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *